Monday, October 16, 2006

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΡΟΜΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΕΚ

Τις τελευταίες ημέρες απήχα αρκετά απο την ενασχολησή μου με τα αθλητικά. Ο Μουνιοθ είναι ο νέος μας προπονητής και ελπίζω να καταφέρει να σώσει την κατάσταση. Να ανεβάσει ρυθμούς η ομάδα και να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο προς το καλύτερο. Πρώτη γεύση θα πάρουμε στο ΟΑΚΑ άδειο λόγω τιμωρίας και να δούμε πόσο δούλεψαν οι παίκτες. Διαβάζω στις εφημερίδες για αμυντικά συστήματα, αυστηρή και σκληρή προετοιμασία και δυνατές προπονήσεις. Κάνω υπομονή και περιμένω να δω πόσο καλα θα αποδόσουν όλα αυτά μέσα στο γήπεδο.

Τώρα για τον Ολυμπιακό με την Ρόμα δεν ξέρω πόσο ικανή είναι η ΡΟΜΑ να κάνει την ζημιά μέσα στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ αλλά ελπίζω σε άσχημο αποτέλεσμα. Βλέπω ότι θα μπει αμυντικα με δυο αμυντικα χαφ και μπροστα τους 3 μεσους δυο στα ακρα και ενας στο κεντρο και ενας μονο επιθετικος. Κλειδι θα ειναι ο Καστιγιο και ο Κωνσταντινου και αδυνατα σημεια η αμυνα που ειναι πολυ αδυνατη.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΥΤΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ... ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΑΝ ....ΑΕΚΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ.