Monday, February 26, 2007

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ 50-50 ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟ MEGA ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ 50-50 ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΕΖΟΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΦΟΥ Η ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ. ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ Η ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΜΕ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Υστερα απο μια εβδομαδα απουσιας σημερα θα δουμε καινουριο επεισοδιο παραπεντε που θα μας αποζημιωσει για αλλη μια φορα. Περιγραφή επεισοδίου που θα δούμε σε ΠΡΩΤΗ μετάδοση την Δευτέρα 26/2/07: Ο υπαστυνόμος Τζουμάνης, όμηρος της τρελλής παρέας ξεφεύγει αφήνοντάς τους εκτεθειμένους και στην Ελληνική αστυνομία. Αποφασίζουν λοιπόν να πάρουν τα βουνά και συγκεκριμένα τα βουνά της Αυστραλίας για να γλυτώσουν. Υπάρχει όμως μία εκκρεμότητα: ο Φώτης και η Αγγέλα πρέπει να γυρίσουν σπίτι να πάρουν τα πράγματά τους.

ΜΑΡΩ ΛΥΤΡΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ


Ενα νεο καταπληκτικο τραγουδι της Μαρω Λυτρα με τιτλο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ειχαν την ευκαιρια να ακουσουν σε πρωτη τηλεοπτικη μεταδοση απο τον Πρωινο Καφε της γλυκιας Ελεονωρας Μελετη. Η Μαρω Λυτρα ανανεωμενη και παντα ομορφη μιλησε με την Ελεονωρα για την νεα της δισκογραφικη δουλεια και για την συνεργασια της με τον Φοιβο.
Η Μάρω Λύτρα και... Η Μηχανή του Χρόνου
Ready at last το δεύτερο CD της Μάρως Λύτρα με τίτλο «Μηχανή του Χρόνου» και βρίσκεται στα ράφια των μαγαζιών από τις 20 Φεβρουαρίου.


Πιθανόν από τις σημαντικότερες δισκογραφικές κυκλοφορίες, αφού πρόκειται για ένα όνομα που είμαστε σίγουροι πως θα μας απασχολεί πολλά χρόνια και κυρίως λόγω της συμμετοχής του μεγάλου Φοίβου με τέσσερα τραγούδια. Τα υπόλοιπα από τα 11 tracks έχουν γράψει οι Σταμάτης Γονίδης -ένα ντουέτο με τον Γιώργο Λιανό-, Ανδρέας Λάμπρου και Χρήστος Παπαδόπουλος. Το πρώτο single ακούγεται ήδη από το ραδιόφωνο του Ρυθμού και είναι φυσικά η «Μηχανή του Χρόνου», το οποίο είναι και το πρώτο video clip με πολύ εντυπωσιακό concept, όπως εντυπωσιακό θα είναι και το εξώφυλλο.
Όμως, αυτό που κάνει το συγκεκριμένο CD να διαφέρει είναι η κυριολεκτικά απίστευτη και πολύ καλή καμπάνια που έχει στηθεί για το promotion του. Σίγουρα θα έχετε δει τις αφίσες στους δρόμους και τα flyers, αλλά και τα spots στην τηλεόραση που αρχικά μας άφησαν με την απορία και μετά μας εισήγαγαν στο νόημα. Και για να μην αισθάνεστε άσχημα. ακόμα και εμείς δεν ξέραμε αν πρόκειται για φάρσα ή τρομοκρατική ενέργεια, όταν λάβαμε ανώνυμους φακέλους με το μαύρο flyer της Μάρως.

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΗΣ EUROVISION

Δυο μερες εμειναν για την αναδειξη του τραγουδιου που θα μας εκπροσωπησει στην eurovision και ολα δειχνουν πως η μεγαλη μαχη θα δοθει αναμεσα στην ΤΑΜΤΑ και ΧΡΗΣΤΟ ΔΑΝΤΗ. Οι αλλαγες στο τραγουδι της Ταμτας καθως και οι πολλες τηλεοπτικες εμφανισεις της την καθιστουν απο outsider φαβορι. Απο την αλλη πλευρα ο Χρηστος Δαντης δεν θα κατσει με σταυρωμενα τα χερια καθως οι εκπληξεις που μας ετοιμαζει για την βραδια του τελικου ειναι πολλες.