Sunday, February 25, 2007

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Παιχνίδι δίχως αύριο και για τις δυο ομάδες, είναι αυτό που θα διεξαχθεί σήμερα στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Hρακλη. Στην Παιανία ούτε λόγος δεν γίνεται για απώλεια στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού αν θέλουν να κρατήσουν την δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, θα πρέπει τουλάχιστον τα ματς στην έδρα του να τα καθαρίζει. Αρκετές αλλαγές ετοιμάζει ο Βίκτορ Μουνιόθ προκειμένου να ξεκουραστούν οι παίκτες του, από τα πολλά και συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια. Από την αντίπερα όχθη, άπαντες γνωρίζουν στο στρατόπεδο του «γηραιού» πως πρόκειται για ένα αγώνα που και να χάσουν δεν θα τους ρίξει κανείς ευθύνες. Το πρόβλημα όμως για τον Ηρακλή είναι ότι βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και μια πιθανή ήττα θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Αρκετά οι απουσίες για τον Ιβάν Ιβάνοβιτς

Δίνει «ανάσες», επαναφέρει Βίκτορ

Ο Βίκτορ Μουνιόθ αλλάζει «σελίδα», όπως και όλοι στον Παναθηναϊκό, και αφήνει πίσω του την στεναχώρια για τον αποκλεισμό από την Λανς. Πλέον, το μυαλό του προπονητή του «τριφυλλιού» είναι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή, όπου η νίκη είναι απαραίτητη. Ο Ισπανός έχει διαπιστώσει ότι αρκετοί παίκτες είναι κουρασμένοι και γι’ αυτό τον λόγο θα ξεκουράσει αρκετούς, ενώ θα επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Βίκτορ. Δεν αποκλείεται ο Λεοντίου να παίξει στο κέντρο και ο Μάντζιος στην επίθεση, ενώ «ανάσες» θα πάρουν οι Νίνης, Ιβανσιτς και Μπόβιο. Επίσης, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Ρομέρο και Θεοδωρίδης.

Ο Μουνιόθ, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του την Παρασκευή, θέλησε να τους τονώσει το ηθικό: «Αν έμπαινε η κεφαλιά του Τζιόλη θα παίρναμε την πρόκριση. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Δεν τα παρατάμε. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Στην προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές έκαναν ελεύθερο πρόγραμμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Άντονι Σέριτς, Φίλιππος Δάρλας, Ηλίας Κώτσιος και Θανάσης Τσίγκας.

Ο Βίκτορ Μουνιόθ θα αποφασίσει για την αποστολή του αγώνα εναντίον του Ηρακλή, στην αυριανή πρωινή προπόνηση που θα αρχίσει στις 10.00.