Saturday, March 03, 2007

ΧΩΡΙΣ ΒΙΚΤΟΡ ΣΑΝΤΣΕΘ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!!!!

Δεν θα είναι "παρών" ο Ισπανός. (Photo: Action Images)
Αποφασισμένοι για το «διπλό» που θα τους δώσει την ευκαιρία να παραμείνουν σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ οι «πράσινοι». Νίνης και Μπόβιο αντί Ρομέρο και Λεοντίου, αντίστοιχα, οι μοναδικές δύο αλλαγές που θα κάνει ο Μουνιόθ στην βασική ενδεκάδα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Βίκτορ Σάντσεθ που το Σάββατο δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά. «Ανήκουμε στην ευρωπαϊκή ελίτ». Ο Βίκτορ Μουνιόθ παραχώρησε στην «Derby» την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη από όταν ανέλαβε τους «πράσινους». Ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε το «τριφύλλι» «μη συνηθισμένη ελληνική ομάδα που ξεπερνάει τα εγχώρια όρια και ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης», τονίζοντας πως στόχος του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι πάντα η κορυφή.

«Διπλό» και… φύγαμε για Τσάμπιονς Λιγκ

Για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακού ζουν και αναπνέουν όλοι στον Παναθηναϊκό. Κίνητρο για τη νίκη, πέρα από τους τρεις βαθμούς, που θα καταστήσουν τους «πρασίνους» αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη δεύτερη θέση, είναι φυσικά και το γόητρο, που σε αυτά τα παιχνίδια παίζει μεγάλο ρόλο. Το κλίμα στην Παιανία παρά την ισοπαλία με την Ξάνθη για το Κύπελλο και άπαντες δηλώνουν πανέτοιμοι για το μεγάλο αγώνα.

Χωρίς Βίκτορ και με δυο αλλαγές

Ο Σωτήρης Νίνης και ο Ρικάρντο Μπόβιο θα είναι οι μόνες αλλαγές που θα κάνει ο Βίκτορ Μουνιόθ στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ντέρμπι της Κυριακής, με τους δύο αυτούς να παίρνουν τη θέση των Ρομέρο και Λεοντίου, αντίστοιχα. Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, δεν αναμένονται εκπλήξεις. Στο τέρμα θα είναι ο Εμπέντε, στη δεξιά πλευρά ο Νίλσον, αριστερά ο Βύντρα και κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Μόρις με τον Γκούμα. Δίπλα στον Μπόβιο θα είναι ο Τζιόλης, δεξιά, ο Νίνης και αριστερά ο Ιβανσιτς. Στην επίθεση σίγουρος είναι ο Σαλπιγγίδης, με επικρατέστερο παρτενέρ τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, αφού ο Μουνιόθ θεωρεί πως με τη ταχύτητά του μπορεί να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα και ούτε το Σάββατο μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά. Από κει και πέρα, ετοιμοπόλεμοι είναι οι Δάρλας και Κώτσιος, αλλά λόγω της μη ετοιμότητας τους έμειναν και αυτοί εκτός. Υγιείς είναι επίσης οι Μπίσκαν και Χαραλαμπίδης, όμως ο Μουνιόθ μόνο τον Κροάτη συμπεριέλαβε στα πλάνα του. Τέλος, οι Σέριτς και Τσίγκας δεν υπολογίζονται, αφού ακολούθησαν πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Στα της προετοιμασίας τώρα, αυτή ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση το Σάββατο. Οι "πράσινοι" μετά από το καθιερωμένο ζέσταμα δούλεψαν πάνω στο κράτημα της μπάλας ενώ συνέχισαν με ασκήσεις τεχνικής και ταχύτητες. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα διάρκειας 20΄ λεπτών κατά πλάτος του γηπέδου. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Βίκτορ Μουνιόθ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Εκτός αποστολής έμειναν οι Βίκτορ Σάντσεθ, Θανάσης Τσίγκας, Άντονι Σέριτς, Έκι Γκονζάλες, Φίλιππος Δάρλας, Ηλίας Κώτσιος, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Νίκος Μπουτζίκος, Σρντάν Άντριτς και Αλέξανδρος Τζόρβας.

No comments: